lørdag, juli 31, 2010

Bestikkurv

Endelig fant jeg en kurv til det ene bestikket vårt. Vi var en tur i Stavern en flott sommerdag. Der var det marked, og så fant jeg en (av flere) fin interiør butikk der. Det er fra Bruka. De hadde mange fine kurver. Men jeg var på utkikk etter en så det var litt lettere å finne fram i bestikket. I stedet for at det ligger hulter til bulter i en stor kurv.
Det gikk akkurat. Ikke en skje til hadde hatt plass, hehe.

fredag, juli 30, 2010

Clas Ohlsen har også noen skatter

Skulle på clas'ern i et annet ærend og det første som møter meg da jeg kom inn var dette: Synes de var kjempe søte, så de fikk bli med hjem :-)
Brettet er jo nesten green gate, hehe.




torsdag, juli 29, 2010

Jeg fant jeg fant

Først så jeg denne gamle melposen: En skatt i seg selv:
Og oppi- en haug av sandkake former! Jeg hadde jo tenkt å kjøpe sånne selv, litt for at jeg skulle faktisk bruke de til baking, men mest til pynt!

Og her var de i ulike størrelser! Lykke!




Jeg falt skikkelig for den søte lille hjerteformede her:






onsdag, juli 28, 2010

Bursdagskort

Her er et nydelig bursdagskort jeg fikk av noen supre venninner! Bildene taler for seg selv!













tirsdag, juli 27, 2010

Enda en skatt

som fulgte med huset. Den har stått i kjelleren i noen år nå, og plutselig trengte jeg et bord til en lavendel som handymannen kom hjem med. Og voila en kjempefin grønnmalt stol:


Jeg digger denne grønnfargen, og det har jeg sett at flere i blogglandia gjør også.

Lavendel er jo pynt i seg selv også. Ungene har lært seg at de kan gni litt på blomstene og så lukter det såååååå godt av hendene etterpå. Glis.

Den krakken her har også litt av den grønnfargen, den sto også igjen da vi kjøpte huset. Skulle tro den forrige eieren visste akkurat hva jeg likte :-)


Og så digger jeg fugleburet mitt, men den fulgte ikke med huset ;-D

Ha en flott dag!

mandag, juli 26, 2010

En helt ny stue

Bare ved å bytte ut bord og sofa så ble gamlestuen helt ny! Det er så deilig! Jeg har nå bladd gjennom alle bilde mappene mine for å finne bilde av den gamle sofaen og bordet, men de ligger nok på en ekstern disk som jeg har lagt på et lurt sted. Jeg gir ikke opp, jeg skal prøve å finne et bilde av det.


Det er deilig at det ble så lyst og at det endelig kunne stå i stil til resten.




Barna synes Ikea bordet var kult, for da kunne de pynte det med blomster. De har også hatt kunst utstillinger i "vinduene" som de bytter på stadig vekk. Det er kunst og stilleben og de har litt av en fantasi må jeg si. Jeg blir helt imponert.


Dette er fra den andre siden i denne stuen som vi kaller "biblioteket", hehe.


Jeg turde ikke ha denne trekassen ute lenger i tilfelle den ville ble ødelagt så den har fått sin plass her. Alltid kult med sånne små skatter som ble igjen da vi kjøpte huset. Skal vise flere sånne skatter framover :-)

Her ser du litt av hvordan denne stua så ut før, i et tidligere innlegg:
Det er gøy med litt ommøblering også.
Wøw, det er virkelig lenge siden jeg har blogget nå, men nå har jeg endelig fått lastet opp noen bilder. Og noen prosjekter jeg har holdt på med nå i ferien begynner endelig å bli ferdig. Så da har jeg litt mer å vise framover.
Ha en flott kveld!


mandag, juli 19, 2010

Ferie er avslapning eller

Viser et nytt tilskudd til hjemmet. Paris trekasse. I like. Jeg er litt svak for slike tre kasser. Flaskene sto igjen etter de forrige eierene av huset. Endelig etter 9 år så har de kommet opp fra kjelleren.





De har hatt saft på seg fra rips, solbær og kirsebær som var i hagen før. Det står til og med årstall på etikkettene. 1976 og 1979. Kult. Men jeg lurer på om det var vanlig saft som var på, siden de har skrevet årstall på, hehe :-)


Da er spisestua straks klar og hobbybordet mitt trenger et strøk til. Man kan ikke bare jobbe hele ferien :-)

Ha en flott dag!

lørdag, juli 17, 2010

Elvis kort

Dette superkule hjemmelagde kortet fikk handymannen av svigermor til bursdagen sin. Det er skikkelig fint!







onsdag, juli 14, 2010

Stæsj på badet

Siden vi har vaskemaskin på badet så ville jeg ha noe til å skjule de stygge vaskemidlene med. Voila: De rommer en del og ser bra ut. Nå må jeg bare finne en fin flaske (helst i plastikk siden det er noen ivrige småbarn i huset) for å helle skyllemiddelet over i.

Et annet tips som er bra er romspray, men det er forskjell på de også. Her er Lavendel fra Durance som jeg fikk til bursdagen min. Dufter nydelig, akkurat passe og er faktisk drøy. Jeg bruker den nesten hver gang jeg er på badet selv om jeg bare vasker hendene.

Men denne flasken under her har altfor tung parfyme duft. Lukter lilje konvall som er frisk og deilig i seg selv, men veldig tung selv om man prøver å trykke lett på sprayen. Så vi holder oss til Durance sin vi :-)
Vi har også fått på plass glasshyllene på badet.
Her må jeg også finne noen fine flasker, helst i plastikk, og helle over sjampo og såper.
Her er håndkle hyllene. Og glass hyllene er selvfølgelig herdet.

Nå skal vi ut og nyte det nydelige været, deilig! Selv om det er greit med litt regn innimellom så jeg får malt litt også :-)
All vær har sin sjarm. Som feks tordenværet her om natta, helt herlig å se på!

Ha en flott dag!

søndag, juli 11, 2010

Mur foran huset

Jeg sitter og følger med på fotball! Ok, bare halvveis for jeg tar en bloggrunde samtidig, hehe. Her er noen bilder fra muren foran huset. Gravemaskinen kommer antaglig denne uken for å fjerne en liten , nei stor, jordhaug som ligger oppå.


Jeg kommer til å savne den jordhaugen rundt Halloween tider. Den gjorde seg bra da:

Men det blir nok helt ok med litt plen oppå der også.

Det skal bli deilig å få forsiden av huset litt mer presentabel, og at det ikke lenger ser ut som en halloween gravplass.


Det hjalp å få plantet litt trær og busker her ja.




Sånn så det ut da handymannen begynte med muren ifjor på sensommeren.







wow, det har virkelig vært et par målsjanser i kampen idag jo, og litt action. Nesten like bra som en hockey kamp.
Ha en flott kveld videre :-)